Nu på Spotify! Podcast "Själsligt"

 

”Hur mår din själ idag”

Den 02022020 kl 16:00 (magisk tal) släpptes vårt första avsnitt och den handlade om medialitet och intuition.

Varje söndag har du möjlighet att lyssna och låta dig beröras och inspireras av ett rykande färsk avsnitt!

Förutom medialitet har vi samtalat om sorg, om relationer, om lycka, glädje och skratt och nästa vecka, ojojoj då blir det känsligt för då talar vi om manligt och kvinnligt och det, ja det är helt icke vetenskapligt utan ett samtal ur hjärtat och själen. LYSSNA och sprid gärna att vi finns.

Du hittar oss på Itunes och Spotify och ja, vi har en Instagram  samt en Facebook sida som båda heter: Själsligt!

Varmt välkommen till lyssnande och ja, deltagande! Kom med förslag, med tankar och funderingar som berör dig!

Nu har vi två träffats ofta i över 30 år, Jonas och jag. Samtalen har varit högt som lågt. Om livet, om oss själva, var i livet vi befinner oss just nu, livets gåvor och oftast utifrån själen, om det som är viktigt, på riktigt.

Vi har mötts i med och motvind under vår tid på jorden som healers, föräldrar, i våra relationer, som medium, filosofer, pluggandes på olika skolor till olika titlar, utvecklandes i livet, och som terapeuter med de kunskaper och erfarenheter vi har.

Med oss har varit våra roller som vänner, partner, föräldrar, på våra resor och äventyr i livet.

Vi har alltid pratat rakt ur hjärtat och ur själen där och då,  det tog sin tid tills vi fick läka oss, ofta parallellt och i syncronicitet.

Som en trygg helhet, en plats där vi känner att Han är Han, Jag är Jag, vi båda är i våra heliga helheter och visdomar. Mer läkta som människor med tillgång till universums magi och energi.