Din väg till självkärlek
När du längtar och behöver få svar på frågor som berör ditt liv, dina tankar, din själ känslor, dina relationer, jobb, ja, vad det än kan vara, så finns jag här.

Vill du hitta ny motivation, ny energi, livslust, nya utmaningar, nya vägar, ja skapar dig en framtid som DU önskar dig, då finns jag här.

I närvaro lyssnar jag på det du säger, känner in det du inte säger, ställer frågor och utmanar dig att leta efter dina svar lite djupare inom dig. Du får med dig hem olika övningar, uppgifter och utmaningar som ska leda dig in på nya vägar.

Längtar du då efter tryggheten hos en samtalspartner som vet, som inte släpper dig och som är rätt rak?

Sedan 20 år tillbaka bjuder jag in till samtalsterapi (psykosyntes), jag är utbildat  ICF coach, karriärs coach, jobbar med ledarskapsutveckling för kvinnor och har utbildning i Mindfullness. Så visst vet jag att samtalen, de blir helt fantastiska.

Varmt välkommen att boka tid och möten, ja de sker via telefon så du kan befinner dig vart du vill under vår samtal. Du bokar igenom att skicka ett meddelande till mig: kerstin@sinnenasresor.se

Jag är samtals terapeut och vill inte ”terapefta” dig:)
När du faller finns jag där med en trygg famn
Håller om dig
Låter dig vara
Andas med dig
Öppnar ögonen bredvid dig
Lyfter blicken med dig
Hejar på dig när du skapar din framtid. Jag ser och älskar själen i dig
Hör du din innersta röst som viskar eller för all del, den kanske ropar högt: Det är dags nu, dags för nästa steg, dags att möta dina hinder och skapa ditt nya liv! 

Samtalen innefattar 60 minuter per möte och sker via telefon.

Jag erbjuder 3 olika samtals paket som har visat vara mycket uppskattade:

1:               4 samtal =  4 200 sek inkl. moms

2:               8 samtal =  8 200 sek inkl. moms

3:              12 samtal =  11 600 sek inkl.  moms

Vid fakturering till företag tillkommer moms. Om du så önskar kan du naturligtvis dela upp in din betalning månadsvis.

Du bestämmer med vilken tidsintervall vi möts, beroende vad du vill åstadkomma med dina samtal. En tidsintervall av 1-2 veckor mellan samtalen är att föredra då du går in i en process/ resa som behöver en tät kontakt med terapeuten.

Vänligen meddela mig så snart du vet vilket samtals paket som du väljer. Jag skickar faktura via e-post och de ska betalas inom 14 dagar.

Ombokningar

Om du behöver omboka ett samtal, gör det så tidigt som möjligt. Om du ombokar eller missar ett samtal när det är mindre än 24 timmar till avtalad tid, är tiden förbrukad.

Tystnadsplikt och etik

Allt som du säger till mig stannar naturligtvis mellan oss. Där är jag även bunden av Psykosyntesförbundets Etiska regler om tystnadsplikt och etik.