Vitsord

För tre år sedan fick jag en stark längtan efter att ta mitt arbete utomlands. Jag skickade ut tanken som en önskan, och mindre än en vecka senare hade jag fått... ett mail från en främmande kvinna, Kerstin Sörbom, som undrade om jag ville leda en resa till Marocko på temat mystik. Om jag ville! Vi funderade och planerade, och blev vänner på kuppen. Resan blev ett galet äventyr, och efter den följde fler. Fyra retreat har vi nu gjort tillsammans, tre i Marocko och en på Mallorca, och fler hoppas jag att det blir.

Att få arbeta med någon man litar hundra procent på är en fantastisk gåva. Jag VET, att när Kerstin håller i trådarna blir det precis som det ska vara. Hennes sinne för platser, för sinnlighet, för unika upplevelser, gör att våra resor alltid blir något mycket speciellt. I de "rum" Kerstin skapar ges jag full frihet att vara mig, att leda och fördjupa på det sätt som är mitt. Hon eldar på när jag tappar tilltron, styr upp när det blir för vilt, sätter ramar och skapar trygghet.

Med detta vill jag säga det största av TACK, men jag vill också ge er andra en chans att ta del av det Kerstin erbjuder. Drömmer du om en resa? Har du ett nätverk, en arbetsplats, en yogastudio, en bokcirkel eller en vad-tusan-som-helst, och känner en längtan efter att ta er utomlands (eller för all del inomlands), så rekommenderar jag å det varmaste Sinnenas resor! Kontakta Kerstin och be henne om hjälp med att sy ihop den unika resa som väntar just er. Jag lovar att hon kommer göra allt för att skapa de förutsättningar för växande som ni drömmer om.

Kerstin är ingen researrangör, inte heller en reseledare, hon är en Skapare av Upplevelser, och hon har mina innerligaste och varmaste rekommendationer!

~ K I

I början på november återvänder jag till magiska Marocko. Med samma researrangör som förra gången. Den bästa! Sinnenas Resor
Jag har, på riktigt, inte blivit så typ curlad i hela mitt liv.
Ljuvligt! Jag har ju själv lite av kontrollmani, litar inte på andra osv. Men. Jag kunde släppa det för när man reser med Sinnenas resor så ärllt under kontroll och dessutom på bästa sättet Själva resan var superbra arrangerad!
Sen fick jag fint vykort, present mm mm. Som sagt, bästa resebyrån. Eller i sanningens namn. Bästa researrangörspersonen. Kerstin Sörbom

Vad mer kan man önska sig?

~ Malin

Ja Sinnenas resor är sprungna som ur en saga de levererar, magiska ögonblick, vackra vyer och hjärtliga möten

~ Therese

Kerstin - tack vare din kreativitet, nyfikenhet och stabilitet har du gjort de resor jag har varit med på fulländade. Du har en fantastisk gåva som du delar med andra. I samtal längs vägen delar du med dig av dina erfarenheter, så personligt och med så mycket kärlek. Finare gåva finns inte och det gör resorna fulla av magi.

~ Louise

Jag insåg första morgonen i Sahara att hela jag längtat efter den sortens samhörighet i många år. Jag är så tacksam för den här resan, det går inte beskriva det är beyond ❤

~ Therese

Tack ? Du var helt fantastisk, alltid redo att hålla, fixa, lyssna och ge insikt.
Kärlek till dig

~ Maya

Tack från botten av ❤. Du är så fantastisk och självklar vilken inspiratör!

~ T

Du har en gåva och talang att hitta just dessa platser!

~ Camilla

Det har varit en underbar resa till ett underbart land. Att ha dig (Kerstin Sörbom) som researrangör var en fullträtt. Inget har kunnat vara bättre. Du har tänkt på allt och allt har varit det bästa! Tack för ditt kloka, professionella och intelligenta förhållningssätt Kerstin, du är fantastisk!!

~ Malin

Käre Kerstin, vilken fantastisk resa du skapade för oss! Vilken känsla och generositet! Jag är otroligt tacksam!!

~ Maria

Måste börja inledningsvis att hylla landet. Hade en del förutfattade meningar som kom på skam älskar verkligen klimatet, grönskan. Välordningen, maten och inte minst människorna. Är så glad och tacksam att jag tog mig för resan, stunden och prioriteringen av mig själv.

~ Irene
--> -->